Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Noord-Holland

Noord-Holland is één van de populairst provincies om te wonen – niet verwonderlijk, want hier vind je álles. De grandeur van Amsterdam, de knusheid van Volendam en de prachtige zee bij Egmond: wonen in Noord-Holland is voor veel mensen een diepgekoesterde wens. Maar dan moet de woning die u heeft gekozen natuurlijk wél bouwkundig in goede staat verkeren, zodat u niet met hoge onverwachte kosten geconfronteerd wordt. Een bouwkundige keuring van uw woning in Noord-Holland is dan ideaal.

Bouwinspecteur Noord-Holland

Voor het bouwkundig inspecteren van uw woning in Noord-Holland kunt u vertrouwen op de expertise van Bouwinspecteurs.nl. Wij zijn een landelijk opererende organisatie, met een uitgebreid netwerk aan experts op het gebied van bouwinspectie. Zij kennen de plaats waar u uw woning of bedrijfspand wilt kopen op hun duimpje en weten daarom precies waarop ze moeten letten op het gebied van bijvoorbeeld de fundering of de grondwaterstand.

Bouwkundig rapport Noord-Holland

Één werkdag na de grondige inspectie ontvangt u het bouwkundig rapport. Daarin leest u wat de staat van het pand is, of er eventuele gebreken zijn én wat het gaat kosten om die gebreken op te heffen. Met het bouwkundig rapport in de hand heeft u munitie tijdens de onderhandelingen over de prijs van het pand. Bovendien is het in sommige gevallen noodzakelijk om een bouwkundig rapport te overleggen, bijvoorbeeld wanneer uit het taxatierapport blijkt dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde bedraagt. Hypotheekverstrekkers vereisen dan een bouwkundige keuring.

Laat uw bouwkundige keuring in Noord-Holland uitvoeren!

Laat uw bouwkundige keuring in Noord-Holland uitvoeren!