Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Almere

Almere is één van de jongste en snelst groeiende steden van Nederland. Er wordt nog steeds volop bijgebouwd en in de stad is voor ieder wat wils te vinden. Maar dat er geen historische wijken zijn, wil nog niet zeggen dat het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring een overbodige luxe is.

Bouwkundige keuring Almere

Een bouwkundige keuring als u een woning of bedrijfspand wilt aankopen in Almere is namelijk raadzaam wanneer u zeker wilt weten dat er geen verborgen gebreken zijn. Zo voorkomt u onaangename verrassingen nadat u het pand al hebt betrokken. En ook wanneer u zelf een huis verkoopt in Almere, kan een bouwkundige verkoopkeuring ideaal zijn. U heeft dan een stevige basis voor een reële vraagprijs en kunt uw kopers zekerheid bieden.

Bouwinspecteur Almere

Wel is het bij het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring verstandig om een goede bouwinspecteur in de arm te nemen. Een expert die alle wijken van Almere kent en weet waar hij in specifieke huizen op moet letten. Bouwinspecteurs.nl is een landelijk opererende organisatie met een netwerk van betrouwbare bouwinspecteurs. Een bouwinspectie heeft u al vanaf €395,- incl. btw.

Bouwkundig rapport

Uw bouwinspecteur voert uiteraard een zeer grondige inspectie uit van het pand dat u op het oog hebt en maakt daarbij foto’s ter ondersteuning. U ontvangt één werkdag na de inspectie het bouwkundig rapport, met daarin alle informatie over de bouwkundige en technische staat van het pand, plus een overzicht van eventuele gebreken én een kostenraming om deze te laten repareren.

Vraag nu uw bouwkeuring in Almere aan

Overweegt u een woning of een bedrijfspand in Almere te kopen? Vraag dan uw bouwkeuring van Bouwinspecteurs.nl vandaag nog aan. Dat geeft u snel zekerheid over de bouwkundige staat van het pand dat u op het oog heeft. Liever eerst meer informatie over Bouwinspecteurs.nl en onze werkwijze? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail ons gerust!