Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Amersfoort

Centraal gelegen, met een prachtige historische binnenstad, natuur binnen handbereik en alle horeca en winkels die een mens zich kan wensen: Amersfoort is een fijne plek om te wonen. De woningen in de stad zijn dan ook altijd snel verkocht. Wilt u uw slag slaan op de woningmarkt in Amersfoort? Maar wilt u ook zekerheid dat u geen kat in de zak koopt? Laat dan een bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde in het voorlopig koopcontract opnemen.

Bouwkundige aankoopkeuring Amersfoort

Een bouwkundige aankoopkeuring geeft u de kans om het huis van uw dromen te bemachtigen in Amersfoort, zonder dat u daarbij risico loopt. Het is dan wel zaak om uw bouwkundige keuring snel uit te laten voeren. Wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare bouwinspecteur te maken hebt, kies dan voor Bouwinspecteurs.nl. Wij hebben een landelijk netwerk van de beste inspecteurs samengesteld. Zo bent u zeker van kwaliteit en hoeft u zelf niet meer te zoeken.

Bouwkundig rapport Amersfoort

Bovendien heeft u al één dag na de bouwkundige inspectie het bouwkundig rapport in huis. Daarin leest u wat eventuele gebreken aan de woning zijn, plus de kosten die u zou moeten maken om deze gebreken op te heffen. Dat is niet alleen prettige informatie om te hebben, maar in sommige gevallen ook noodzakelijk. Er zijn bijvoorbeeld hypotheekverstrekkers die een bouwkundig rapport vereisen wanneer uit de taxatie blijkt dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de woningwaarde bedraagt.

Bouwkundige inspectie Amersfoort aanvragen

Een bouwkundige inspectie van Bouwinspecteurs.nl heeft u al vanaf €395,- incl. btw. Wilt u meteen uw inspectie aanvragen? Dat kan snel en eenvoudig via deze site. We staan u natuurlijk ook graag te woord als u vragen heeft. Mail of bel ons gerust voor meer informatie.