Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwinspecteurs

Verduurzamingslabel

Wat houdt een Verduurzamingslabel in?

Wij registreren door heel Nederland energielabels. Steeds vaker krijgen wij de vraag of we niet alleen labels willen opmaken, maar ook kunnen adviseren over mogelijke verduurzamingsmaatregelen. Met de kennis van onze Energie Prestatie Adviseurs en Bouwinspecteurs, kunnen wij dat als geen ander!

Onze EP Adviseur registreert het energielabel. Hier zit een advies bij over hoe de woning kan worden verduurzaamd. Inclusief een scenario hoe de woning van bijvoorbeeld label F naar A kan gaan met welke investering en terugverdientijd. Daar stopt onze dienstverlening niet, wij gaan nog een paar stappen verder.

Hoe het werkt?
1. U ontvangt het verduurzamingslabel.
2. Onze bouwinspecteur inspecteert de woning en kijkt naar de meest effectieve en efficiëntste verduurzaamoplossingen. Het rapport wordt compleet gemaakt.
3. Nu alles in kaart is gebracht kan er worden verduurzaamd. Wij hebben jarenlange ervaring in het managen van dergelijke projecten. Daarnaast hebben we door heel Nederland bouwpartners om het project kwalitatief goed uit te voeren. Onze Projectmanager verzorgt het gehele verduurzamingsproject.

Nu is de cirkel rond en kunt u gaan genieten van een comfortabele, energiezuinige woning met lagere maandlasten.

Bouwinspecteurs Nederland landkaart

Zoek in uw provincie de Bouwinspecteur die u het meeste aanspreekt. Per Bouwinspecteur ziet u de specialismes, de woonplaats en de beoordelingen. Wilt u meer te weten komen over de Bouwinspecteur? Bekijk dan zijn/haar profiel.

Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan in het profiel van de Bouwinspecteur op de knop dat u diegene als Bouwinspecteur wilt. Uiteraard is de aanvraag volledig vrijblijvend.

U ontvangt direct een offerte of er wordt bij vragen contact met u opgenomen om de opdracht door te nemen. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Hartstikke goed, gefeliciteerd met het vinden van uw Bouwinspecteur!