Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Zuid-Holland

Een bouwkundige keuring is een investering die zichzelf in de meeste gevallen eenvoudig terugverdient. Want de kosten van het herstellen van verborgen gebreken zijn hoog. Bovendien komt u in veel gevallen alleen voor NHG (en de bijbehorende rentekorting) in aanmerking als u een bouwkundig rapport kunt overleggen. Daarnaast kan een bouwkundige keuring uw onderhandelingspositie versterken.

Bouwinspecteurs in Zuid-Holland

Bij Bouwinspecteurs.nl hebben we een uitgebreid netwerk van bouwinspecteurs in heel Nederland, waaronder een groot aantal gekwalificeerde en onafhankelijke inspecteurs in Zuid-Holland. Al vanaf €395,- incl. BTW kunt u uw bouwinspectie laten uitvoeren, wanneer u een bedrijfspand of een nieuwe woning op het oog heeft. Omdat uw bouwinspecteur de regio van het te onderzoeken pand goed kent, weet hij precies waar hij op moet letten.

Bouwkundig rapport aankoopkeuring

U kunt het bouwkundig rapport als ontbindende voorwaarde in het koopcontract van uw nieuwe woning opnemen, maar natuurlijk ook al vóór het tekenen van de koopovereenkomst een bouwinspectie laten uitvoeren. Dat laatste heeft de voorkeur: wellicht kunt u de verkoopprijs laten zakken of kunt u van de verkopende partij vragen om eventuele gebreken te herstellen, voordat u het koopcontract ondertekent.

Bouwinspectie Zuid-Holland

Wanneer de bouwinspecteur de bouwinspectie heeft uitgevoerd, ontvangt u binnen 24 uur het bouwkundig rapport. Dat bevat, naast foto’s, ook een overzicht van de eventuele gebreken én van de kosten voor herstel.

Vraag bouwkundige keuring in Zuid-Holland aan

Wilt u een woning of een bedrijfspand in Zuid-Holland aanschaffen en wilt u zeker zijn dat er geen verborgen gebreken aan het licht zullen komen? Of wilt u van tevoren al weten wat de te verwachten kosten zijn voor bijvoorbeeld achterstallig onderhoud? Bouwinspecteurs.nl voert een bouwkundige keuring aan naar de staat van het pand. Neem contact op voor meer informatie of vraag meteen uw bouwinspectie aan.