Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Limburg

Wonen op het letterlijke hoog(s)tepunt van Nederland: dat is wonen in Limburg. In de zuidelijkste provincie van het land geniet u van prachtige natuur, gastronomie van topniveau en gemoedelijkheid zoals die nergens anders te vinden zijn. Bovendien zijn de woningen in Limburg over het algemeen nog goed betaalbaar. Maar u wilt natuurlijk wel graag weten dat er na verloop van tijd geen verborgen gebreken aan het licht komen. Een bouwkundige keuring van uw beoogde woning of bedrijfspand in Limburg is de perfecte manier om dat te voorkomen.

Bouwkundig rapport Limburg

Wanneer u een bouwkundig rapport laat opmaken van de woning of het bedrijfspand dat u in Limburg wilt gaan kopen, weet u waar u aan toe bent. In het bouwkundig rapport staan niet alleen de foto’s van de situatie ter plaatse maar ook een overzicht van eventuele gebreken. Bovendien krijgt u een kostenraming van het herstellen van deze gebreken.

Voordelen bouwkundige keuring

Met de informatie die een bouwkundige keuring u verschaft, kunt u een weloverwogen keuze maken over het wel of niet kopen van de woning in Limburg. Ook geeft het u een steviger onderhandelingspositie. U weet immers nu écht wat de woning waard is en wat eraan moet gebeuren. Soms is een bouwkundige keuring ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld wanneer taxatie heeft uitgewezen dat het achterstallig onderhoud aan de woning meer dan 10% van de woningwaarde bedraagt. In dat geval vereisen hypotheekverstrekkers vaak een bouwkundig rapport, bovenop het taxatierapport.

Vraag uw bouwkundige keuring in Limburg aan

Een bouwkundige keuring van uw beoogde nieuwe woning in Limburg kunt u al vanaf €395,-  incl. btw laten uitvoeren door één van de experts van Bouwinspecteurs.nl. Onze bouwinspecteurs zijn speciaal geselecteerd op hun kennis van de situatie ter plaatse. Ze kennen Limburg als hun broekzak en weten dus precies waarop ze moeten letten bij het uitvoeren van een bouwinspectie. Vraag uw bouwkundige keuring dus vandaag nog aan of neem contact met ons op voor meer informatie.