Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Gouda

Gouda is een heerlijke stad om te wonen. Wilt u een woning in deze stad kopen, of heeft u een bedrijfspand of winkelpand op het oog? Dan is een bouwkundige keuring sowieso verstandig. Dat is namelijk een goede manier om uw onderhandelingspositie te verstevigen. Bovendien komt u zo niet voor onaangename verrassingen te staan na aankoop.

Bouwinspecteur Gouda

Wanneer u een bouwkundige keuring wilt laten uitvoeren is het belangrijk dat de bouwinspecteur die u in de arm neemt, de situatie in de regio kent. Dan weet u zeker dat locatiespecifieke zaken, zoals de grondsoort, worden meegenomen in de keuring. Bouwinspecteurs.nl beschikt in het hele land over experts. Ook in Gouda!

Bouwkundig rapport Gouda

Heeft u gekozen voor Bouwinspecteurs.nl? Dan gaat uw bouwinspecteur een grondig onderzoek doen in het pand in Gouda dat u op het hoog heeft. Daarvan krijgt u binnen één werkdag het bouwkundig rapport toegestuurd. U treft daarin, naast een uitgebreide fotoreportage, ook een overzicht van eventuele gebreken én een raming van de kosten die u zou moeten maken om die te kunnen herstellen.

Voordelen bouwkundige keuring

Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring heeft veel voordelen. Zo kunt u, als u een pand gaat verkopen, met een verkoopkeuring achter de hand uw vraagprijs rechtvaardigen. Wilt u een pand kopen? Dan is een aankoopkeuring een goede manier om te ontdekken of de vraagprijs reëel is en uw positie in de onderhandelingen te verstevigen. Er zijn situaties waarin een bouwkundig rapport zelfs verplicht wordt gesteld door de hypotheekverstrekker, bijvoorbeeld wanneer de taxateur heeft vastgesteld dat de kosten voor het opknappen van achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde bedragen.

Kosten bouwkundige keuring

Een bouwkeuring door Bouwinspecteurs.nl. is al mogelijk vanaf €395,- incl. btw. Daarmee voorkomt u dat u met onverwachte verborgen gebreken wordt geconfronteerd: goed voor uw gemoedsrust én uw portemonnee!

Vraag uw bouwkundige keuring in Gouda aan

Wilt u voor uw nieuwe woning of bedrijfspand in Gouda een bouwkundige keuring aanvragen? Dan is Bouwinspecteurs.nl het perfecte startpunt. Ons uitgebreide netwerk van bouwinspecteurs voert uw aankoopkeuring of verkoopkeuring uit en zorgt ervoor dat de staat van het pand volledig duidelijk wordt.