Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Rotterdam

Rotterdam is voor een groot deel gebouwd op houten palen. Wilt u een oudere woning kopen? Dan is het zeker een aanrader om een funderingsonderzoek of een algemene bouwkundige keuring uit te laten voeren. Maar ook als u een woning in Rotterdam op het oog heeft die nieuwer is en geen houten fundering heeft, kan een bouwkundige keuring een goed idee zijn.

Bouwtechnische keuring onderhandelen woning

Wanneer u een bouwkundig rapport in handen heeft voordat u het koopcontract tekent, versterkt dat uw onderhandelingspositie enorm. Maar ook nadat u het koopcontract heeft ondertekend, kunt u nog een bouwinspectie laten uitvoeren. U kunt een positieve uitkomst van een keuring immers ook als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst laten opnemen.

Bouwinspecteur Rotterdam

Voor een bouwkundige keuring in Rotterdam bent u bij Bouwinspecteurs.nl aan het juiste adres. We werken in heel Nederland en beschikken over een groot netwerk van bouwinspecteurs, waaronder onafhankelijke en gekwalificeerde inspecteurs met als werkgebied Rotterdam. Ze kennen de stad en de bouwkundige eigenschappen daarvan tot in de finesses.

Bouwkundig rapport

Zodra de bouwtechnische keuring gedaan is, krijgt u binnen 24 uur een bouwkundig rapport. Dit rapport bevat een omschrijving van eventuele gebreken, een kostenraming van het herstellen daarvan én ondersteunende foto’s.

Vraag nu uw bouwkeuring in Rotterdam aan

Overweegt u een woning of een bedrijfspand in Rotterdam te kopen? Vraag dan uw bouwkeuring van Bouwinspecteurs.nl vandaag nog aan. Zo heeft u snel zekerheid over de bouwkundige staat van het pand dat u op het oog heeft en kunt u een inschatting maken van eventueel te verwachten onderhouds- of herstelkosten. Liever eerst meer informatie over Bouwinspecteurs.nl en onze werkwijze? Dat kan natuurlijk ook. Bel of mail ons gerust!