Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Den Bosch

Een bouwkundige keuring van een woning in Den Bosch nodig? Vertrouw op de experts van Bouwinspecteurs.nl! Wij hebben in ons landelijke netwerk van bouwinspecteurs ook inspecteurs die Den Bosch én de situatie ter plekke op hun duimpje kennen. Op basis van die expertise kunnen ze uw woning of bedrijfspand aan een grondige bouwkundige keuring onderwerpen.

Kosten bouwkundige keuring Den Bosch

Een bouwkundige keuring in Den Bosch heeft u al vanaf €395,- incl. btw. Na de grondige keuring door uw bouwinspecteur krijgt u al binnen één dag het rapport, waarin u – naast de foto’s die tijdens de bouwkundige inspectie zijn gemaakt – ook een opsomming krijgt van eventuele gebreken in het pand, plus een kostenraming van de herstelkosten van deze gebreken. Zo heeft u snel duidelijkheid en zekerheid.

Waarom bouwkundige keuring?

Een bouwkundige keuring kan om diverse redenen handig zijn. Om te beginnen versterkt het uw positie aan de onderhandelingstafel, wanneer u precies weet wat de staat van het pand is. Bovendien weet u zeker dat er na aankoop geen verborgen gebreken meer aan het licht zullen komen. Er zijn ook hypotheekverstrekkers die een bouwkundige keuring verplicht stellen, bijvoorbeeld wanneer uit het taxatierapport naar voren is gekomen dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde bedraagt. In dat geval is een bouwkundig rapport een harde eis.

Bouwkundige keuring voor of na koopovereenkomst

U kunt een bouwkundige keuring voorafgaand aan het tekenen van de koopovereenkomst van uw woning in Den Bosch laten uitvoeren, maar ook daarna. Het kan namelijk als ontbindende voorwaarde worden opgenomen in de koopovereenkomst. Goed om te weten, als u snel wilt kunnen toeslaan op de oververhitte woningmarkt!

Vraag bouwkundige keuring Den Bosch aan

Wilt u een bouwkundige keuring in Den Bosch laten uitvoeren? Vraag dan direct online uw keuring aan via Bouwinspecteurs.nl. Liever eerst meer informatie? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen. We staan u graag te woord en vertellen u alles over de bouwkundige keuringen die Bouwinspecteurs.nl voor u kan uitvoeren.