Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwinspecteurs

Lekdetectie

Wat houdt een Lekdetectie in?

Grondige analyse van de situatie
Wanneer u te kampen heeft met een vochtprobleem of lekkage, kunnen daar veel oorzaken aan ten grondslag liggen. Pas als de oorzaak van de lekkage of het vochtprobleem bekend is, kan een oplossing worden bepaald. Een grondige analyse van de situatie ter plaatse is dus noodzakelijk om tot een goed (herstel)advies te komen.

Onderzoek lekdetectie
Tijdens een lekdetectie meet de bouwinspecteur al het waterdragende leidingwerk in het pand op mogelijke afwijkingen of gebreken. De onderdelen die tijdens dit onderzoek geïnspecteerd worden, zijn:

  • Waterleidingen
  • Afvoeren
  • CV-installatie
  • Kit
  • Voegwerken


Rapportage lekdetectie
De lekdetectie is een opbouwend onderzoek, waarbij door middel van uitsluiting van diverse onderdelen de oorzaak van de vochtschade wordt achterhaald. Het onderzoek wordt zoveel mogelijk non-destructief uitgevoerd, met geavanceerde apparatuur. Na het onderzoek ontvangt u een rapportage met daarin de oorzaak van de vochtschade én (indien mogelijk) een kostenraming voor het herstel van de (gevolg)schade.

Tijdens een lekdetectie meet de bouwinspecteur al het waterdragende leidingwerk in het pand op mogelijke afwijkingen of gebreken.

Bouwinspecteurs Nederland landkaart

Zoek in uw provincie de Bouwinspecteur die u het meeste aanspreekt. Per Bouwinspecteur ziet u de specialismes, de woonplaats en de beoordelingen. Wilt u meer te weten komen over de Bouwinspecteur? Bekijk dan zijn/haar profiel.

Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan in het profiel van de Bouwinspecteur op de knop dat u diegene als Bouwinspecteur wilt. Uiteraard is de aanvraag volledig vrijblijvend.

U ontvangt direct een offerte of er wordt bij vragen contact met u opgenomen om de opdracht door te nemen. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Hartstikke goed, gefeliciteerd met het vinden van uw Bouwinspecteur!