Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Overijssel

In Overijssel is het prachtig wonen. Niet alleen in de hoofdstad Zwolle, met al z’n culturele en culinaire hoogstandjes. Ook in de rest van de provincie geniet u van rust, ruimte en vriendelijkheid. Heeft u een woning op het oog in Overijssel? Dan is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Bij voorkeur vóórdat u het koopcontract ondertekent, maar ook daarna is het nog niet te laat – tenminste, wanneer u een bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde heeft laten opnemen in de koopovereenkomst.

Bouwkundige verkoopkeuring Overijssel

Ook wanneer u een bedrijfspand of woning gaat verkopen in Overijssel is een bouwkundige keuring het overwegen waard. Daarmee heeft u een goede onderbouwing in handen van uw vraagprijs en biedt u kopers meer zekerheid. Dat heeft een positief effect op de prijs.

Bouwinspecteur Overijssel

Het vinden van een goede bouwinspecteur hoeft u niet zelf te doen; dat heeft Bouwinspecteurs.nl al voor u gedaan. Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd netwerk van bouwinspecteurs die bewezen hebben kwalitatief hoogwaardige bouwkeuringen te kunnen uitvoeren. Zeker ook omdat ze een gedegen kennis hebben van het gebied waarin ze werken en dus precies weten waarop ze moeten letten bij het inspecteren van een gebouw.

Bouwkundig rapport

Het grondige onderzoek van uw bouwinspecteur resulteert in een bouwkundig rapport, dat u al na één werkdag in uw bezit krijgt. Daarin treft u de foto’s aan die de bouwinspecteur heeft gemaakt en een overzicht van zijn of haar bevindingen; inclusief de eventuele gebreken. U krijgt in dat geval ook een handige kostenraming voor het herstel van deze gebreken.

Vraag uw bouwkundige keuring in Overijssel aan

Een bouwkundige keuring van Bouwinspecteurs.nl is er al vanaf €395,- incl. btw. Wilt u de woning of het bedrijfspand die u in Overijssel wilt kopen, aan een bouwkundige inspectie onderwerpen? Vraag deze meteen aan via onze website of stel ons uw vraag via e-mail of telefoon. We zitten klaar om u te woord te staan!