Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Zeeland

Niets zo vervelend als verborgen gebreken in uw woning. Het jaagt u niet alleen op hoge onvoorziene kosten, het zorgt er ook voor dat uw woongenot ernstig vermindert. Daarom is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren als u een woning gaat kopen. Bouwinspecteurs.nl voert in heel Gelderland bouwinspecties uit.

Bouwkundig rapport Zeeland

Een bouwkundig rapport is niet alleen handig wanneer u de onderhandelingen over de verkoopprijs van uw beoogde woning in Zeeland aangaat. In sommige gevallen is het een vereiste van de hypotheekverstrekker, bijvoorbeeld wanneer de taxateur heeft vastgesteld dat het achterstallig onderhoud van het pand 10% van de taxatiewaarde overstijgt. In zo’n geval is een bouwkundig rapport noodzakelijk.

Bouwinspecteur Zeeland

Bouwinspecteurs.nl heeft een groot netwerk aan bouwinspecteurs, onder meer in Zeeland. Zij kennen de situatie ter plaatse heel goed en weten dus precies waarop ze moeten letten bij het inspecteren van uw woning. Naar aanleiding van deze grondige inspectie ontvangt u na één werkdag een uitvoerig bouwkundig rapport, waarin naast foto’s ook een beschrijving van eventuele gebreken te vinden is. Een kostenraming om deze gebreken te verhelpen, wordt meegeleverd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Kosten bouwkundige keuring Zeeland

Een bouwkundige keuring begint bij Bouwinspecteurs.nl vanaf €395,- incl. btw. Daarvoor koopt u gemoedsrust en de zekerheid dat er niet na verloop van tijd verborgen gebreken aan het licht komen – die u vaak een veelvoud van €395,- kosten om te laten herstellen.

Plan uw bouwkundige keuring in Zeeland

Wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren in uw beoogde nieuwe woning of bedrijfspand in Zeeland? Vraag uw keuring vandaag nog aan via onze site. Liever eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Dan vertellen we u alles over onze dienstverlening.