Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Breda

Een bouwkundige keuring laten uitvoeren in Breda? Bij Bouwinspecteurs.nl kan het al vanaf €395,- incl. btw. In veel gevallen verdient de keuring zichzelf uiteindelijk terug. Bijvoorbeeld omdat uw onderhandelingspositie sterker wordt of omdat verborgen gebreken niet langer verborgen blijven, maar al vóór aankoop van een pand aan de oppervlakte komen.

Bouwkundig rapport Breda

Wanneer u overweegt een huis of bedrijfspand in Breda te kopen, is het laten opstellen van een bouwkundig rapport dus verstandig. En in sommige gevallen zelfs verplicht. Want de hypotheekverstrekker kan erom vragen als uit het taxatieverslag blijkt dat de te verwachten kosten voor achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde bedragen.

Bouwinspecteur Breda

Dan is het wel zaak om te kiezen voor een bouwinspecteur die de situatie in Breda kent en precies weet hoe het zit met bijvoorbeeld grondwaterstanden en grondsoorten. Bouwinspecteurs.nl heeft een groot netwerk van bouwinspecteurs in heel Nederland en is vlakbij Breda gevestigd, zodat we u kunnen voorzien van een advies van de beste experts.

Bouwkundig rapport

Wanneer onze inspecteur het pand dat u op het oog heeft, aan een grondige inspectie heeft onderworpen, krijgt u binnen één werkdag een bouwkundig rapport. Daarin treft u – naast de foto’s die de bouwinspecteur gemaakt heeft – uitgebreide informatie over de bouwkundige staat van de woning en de te verwachten kosten voor onderhoud. Zo heeft u duidelijkheid over het pand en kunt u de onderhandelingen met onderbouwde feiten in.

Vraag uw bouwkundige keuring in Breda aan

Zeker wanneer u een wat ouder pand wilt gaan aankopen, is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Bouwinspecteurs.nl is daarvoor de ideale partner. Wij voeren uw aankoopkeuring of verkoopkeuring zeer zorgvuldig uit, zodat u precies weet wat de staat is van het pand dat u wilt gaan kopen. Meer weten? Bel of mail ons, of vraag meteen uw bouwkundige keuring in Breda aan!