Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Friesland

Van bruisende steden tot weids platteland en natuurlijk prachtige meren: Friesland heeft het allemaal. Wilt u voor het eerst in deze mooie provincie komen wonen? Of bent u er geboren en getogen en zoekt u een nieuwe woning in uw provincie? Wat uw situatie ook is: een bouwkundige keuring is altijd een goed idee.

Bouwkundige aankoopkeuring of verkoopkeuring

Wanneer u een woning gaat verkopen in Friesland, is een bouwkundige verkoopkeuring een goede manier om een reële vraagprijs te bepalen en uw potentiële kopers én u zelf zekerheid te bieden. Maar ook wanneer u zelf op zoek bent naar een huis of bedrijfspand is een bouwkundige aankoopkeuring een goed idee. U komt niet voor verrassingen te staan en uw onderhandelingspositie is steviger, wanneer u precies weet wat de staat van het pand is.

Bouwinspecteur in Friesland

U heeft daarvoor echter wel een betrouwbare bouwinspecteur nodig. Bouwinspecteurs.nl is daarbij een perfect startpunt. Tot ons landelijke netwerk van gerenommeerde bouwinspecteurs behoren ook experts uit Friesland, die precies weten waar ze op moeten letten bij het inspecteren van een woning. Of die nu in Leeuwarden staat of in Heerenveen. U kunt bij Bouwinspecteurs.nl al vanaf €395,- incl. btw een bouwkundige keuring laten uitvoeren.

Bouwkundig rapport Friesland

Een bouwkundig rapport biedt u niet alleen meer zekerheid, in sommige gevallen is het ook een harde eis van hypotheekverstrekkers. Dat kan soms het geval zijn bij een NHG-hypotheek, maar ook bijvoorbeeld wanneer de taxateur heeft vastgesteld dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de woningwaarde bedraagt. In zo’n geval is een bouwkundige keuring noodzakelijk voor het verkrijgen van de hypotheek.

Vraag uw bouwkundige keuring in Friesland aan

In het bouwkundig rapport – dat u één werkdag na de inspectie al in uw bezit krijgt – treft u foto’s aan van het pand, plus een overzicht van eventuele gebreken én een raming van de herstelkosten. Wilt u een woning of bedrijfspand kopen in Friesland en wilt u zeker weten dat u geen kat in de zak koopt? Of wilt u meer weten over onze diensten in Friesland? Neem dan contact met ons op of vraag uw keuring direct aan.

Een bouwkundige keuring, aankoopkeuring of verkoopkeuring van uw woonhuis of bedrijfspand in Friesland is bij Bouwinspecteurs.nl in goede handen.