Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwinspecteurs

Dakscan zonnepanelen

Wat houdt een Dakscan zonnepanelen in?

Alvorens u zonnepanelen laat installeren, doet u er goed aan om eerst uw dak te laten inspecteren. Onze inspecteur beoordeelt het dak op eventuele beschadigingen en brengt de rest van het dak in kaart. Hij bekijkt ook andere elementen die invloed kunnen hebben op de zonnepanelen, bijvoorbeeld extreme wind. De panelen moeten dan anders worden bevestigd, waardoor extra ballast ontstaat. Hier moet uw dak wel toe in staat zijn.

Daarnaast geeft de inspecteur aan wat de resterende levensduurverwachting is. Het zou zonde zijn als u zonnepanelen laat installeren, terwijl u er later achter komt dat u uw dak op korte termijn moet vervangen.

Bouwinspecteurs Nederland landkaart

Zoek in uw provincie de Bouwinspecteur die u het meeste aanspreekt. Per Bouwinspecteur ziet u de specialismes, de woonplaats en de beoordelingen. Wilt u meer te weten komen over de Bouwinspecteur? Bekijk dan zijn/haar profiel.

Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan in het profiel van de Bouwinspecteur op de knop dat u diegene als Bouwinspecteur wilt. Uiteraard is de aanvraag volledig vrijblijvend.

U ontvangt direct een offerte of er wordt bij vragen contact met u opgenomen om de opdracht door te nemen. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Hartstikke goed, gefeliciteerd met het vinden van uw Bouwinspecteur!