Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Dordrecht

Kent u dat oude gezegde nog, ‘Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter ’t wordt’? Dat had betrekking op de natte ondergrond van Dordrecht en de houten heipalen die hier van oudsher werden gebruikt. Inmiddels zijn die heipalen nagenoeg allemaal vervangen en speelt dat probleem niet meer. Toch kan een bouwkundige keuring een goed idee zijn, als u een woning of bedrijfspand in Dordrecht wilt kopen.

Bouwkundig rapport Dordrecht

Met een bouwkundig rapport verstevigt u uw onderhandelingspositie bij het aankopen van een woning of bedrijfspand in Dordrecht. U weet immers precies wat de staat van het pand is en welke kosten u de komende jaren kunt verwachten op het gebied van onderhoud. Ook eventuele verborgen gebreken komen aan het licht. In sommige gevallen kan een bouwkundig rapport zelfs een eis zijn van uw hypotheekverstrekker. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een hypotheek met NHG wilt afsluiten of wanneer de taxateur constateert dat er achterstallig onderhoud is dat 10% of meer van de woningwaarde bedraagt.

Bouwinspecteur Dordrecht

Bouwinspecteurs.nl heeft een groot netwerk van inspecteurs in heel Nederland, die de bouwkundige keuring voor u kunnen uitvoeren. Ook in Dordrecht beschikken we over bouwinspecteurs die de regio kennen en weten waarop ze moeten letten. U kunt al een bouwkundig rapport laten opstellen vanaf €395,- incl. btw.

Bouwkundige keuring

Wanneer u ons opdracht geeft tot een bouwkundige keuring, gaat uw inspecteur zeer nauwkeurig te werk om de staat van het pand in Dordrecht voor u te beoordelen. Binnen één werkdag na de keuring krijgt u het bouwkundig rapport toegestuurd, met daarin niet alleen een fotoreportage maar ook een opsomming van eventuele gebreken én een inschatting van de kosten die u zou moeten maken om deze te laten herstellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vraag uw bouwkundige keuring in Dordrecht aan

Overweegt u een woning of bedrijfspand in Dordrecht te kopen en wilt u weten of het pand wel in goede staat is? Vraag dan vandaag nog uw bouwkundige keuring aan via bouwinspecteurs.nl. Liever eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op.