Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Drenthe

We zullen niet beweren dat uw nieuwe woning net zo robuust moet zijn als de eeuwenoude hunebedden die in Drenthe te vinden zijn. Maar wat wél belangrijk is, is dat u uw nieuwe huis betrekt met een goed gevoel en de zekerheid dat er geen verborgen gebreken zijn die op enig moment om de hoek komen kijken. Daarom is het verstandig om, voordat u een woning of bedrijfspand koopt, een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Bouwkundig rapport

Met het bouwkundige rapport dat de keuring oplevert, kunt u vervolgens uw positie versterken aan de onderhandelingstafel. U weet immers precies waar u aan toe bent. In het bouwkundig rapport van uw beoogde woning of bedrijfspand in Drenthe treft u niet alleen de foto’s aan die de bouwinspecteur heeft gemaakt, maar ook een helder overzicht van de eventuele gebreken én een raming van de kosten die u moet maken om die gebreken ongedaan te maken.

Bouwinspecteur in Drenthe

Vindt u het lastig om een goede bouwinspecteur te selecteren? Vertrouw dan op Bouwinspecteurs.nl. Wij hebben een landelijk netwerk van speciaal geselecteerde bouwinspecteurs, die betrouwbaar zijn en bewezen hebben kwalitatief hoogwaardige bouwinspecties uit te kunnen voeren. Ook in Drenthe hebben we diverse bouwinspecteurs binnen ons netwerk. Zij kennen de situatie in Drenthe – bijvoorbeeld op het gebied van de situatie van bodemverzakking en de grondwaterstand – op hun duimpje en weten precies waar ze op moeten letten bij het inspecteren van een pand op uw specifieke locatie.

Aanvragen bouwkeuring Drenthe

Wilt u een bouwkeuring aanvragen voor het pand dat u in Drenthe op het oog hebt? Dan kunt u dat direct via onze website doen. Er zijn al bouwkundige keuringen vanaf €395,- incl. btw. We staan uiteraard ook voor u klaar om vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op via mail of telefoon, we vertellen u graag alles over onze bouwkundige keuringen.