Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Utrecht

In Utrecht staan veel prachtige woningen en bedrijfspanden te koop. Een oververhitte huizenmarkt zorgt ervoor dat u snel moet toeslaan, wanneer uw droomhuis op de markt komt. Maar heeft u eigenlijk wel een goede koop gedaan? Met een bouwkundige keuring heeft u zekerheid.

Aankoopkeuring Utrecht

Wanneer u een woning koopt, heeft u als koper onderzoeksplicht naar de bouwkundige staat van de woning. Het is dus altijd verstandig om een in de ontbindende voorwaarden te laten opnemen dat u de woning koopt onder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Deze aankoopkeuring kan Bouwinspecteurs.nl voor u verzorgen.

Bouwkundige keuring voor tekenen koopcontract

Heeft u nog geen koopcontract getekend, maar bent u in de onderhandelingsfase? Dan is het zéker verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren in de woning of het bedrijfspand in Utrecht die u op het oog heeft. U kunt eventuele bevindingen uit het bouwkundig rapport dan namelijk meenemen in de onderhandelingen en zo een lagere prijs óf herstel van eventuele gebreken op kosten van de verkoper bedingen.

Bouwkundig rapport Utrecht

Wanneer u kiest voor een bouwkundige keuring van Bouwinspecteurs.nl gaat één van onze gekwalificeerd en onafhankelijke bouwinspecteurs voor u aan de slag om het pand te keuren. Aan de hand van de grondige beoordeling van de woning of het bedrijfspand krijgt u binnen één werkdag het bouwkundige rapport. Daarin vindt u niet alleen een fotoreportage, maar ook een opsomming van eventuele gebreken én een kostenraming om deze te herstellen.

Bouwinspecteurs in Utrecht

Bouwinspecteurs.nl beschikt over een groot netwerk van bouwinspecteurs, onder meer in Utrecht. Dat heeft grote voordelen: uw bouwinspecteur kent de regio en weet precies waar hij of zij op moet letten bij het uitvoeren van de bouwkundige keuring.

Vraag uw bouwinspectie in Utrecht aan

Wilt u een bouwinspectie laten uitvoeren in Utrecht? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Een bouwkundige keuring is al mogelijk vanaf €395,- incl BTW. Bel of mail ons voor meer informatie of vraag meteen uw bouwinspectie aan.