Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Gelderland

Niets zo vervelend als verborgen gebreken in uw woning. Het jaagt u niet alleen op hoge onvoorziene kosten, het zorgt er ook voor dat uw woongenot ernstig vermindert. Daarom is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren als u een woning gaat kopen. Bouwinspecteurs.nl voert in heel Gelderland bouwinspecties uit.

Bouwinspecteurs Gelderland

Bouwinspecteurs.nl is een landelijke organisatie, met een netwerk van bouwinspecteurs in heel Nederland. Ook in Gelderland werken wij samen met bouwinspecteurs die de regio van binnen en van buiten kennen. Dat zorgt ervoor dat zij zeer grondig en precies de bouwinspecties kunnen uitvoeren en precies weten waar ze op moeten letten, gezien de lokale omstandigheden in uw woonplaats in Gelderland.

Bouwkundige aankoopkeuring Gelderland

Door een bouwkundige aankoopkeuring te laten doen voor uw woning in Gelderland voorkomt u onaangename verrassingen. Sterker nog: in sommige gevallen is een bouwkundig rapport noodzakelijk om in aanmerking te komen voor NHG. Wanneer u kiest voor Bouwinspecteurs.nl kunt u rekenen op een professionele en uitgebreide bouwinspectie.

Bouwkundig rapport

Op basis van de inspectie stelt uw bouwinspecteur een bouwkundig rapport op over de staat waarin de woning of het bedrijfspand verkeert. U ontvangt dit rapport binnen 24 uur na de keuring en in het rapport treft u foto’s, een opsomming van de eventuele bevindingen én een kostenraming voor het herstellen van gebreken.

Bouwkundige keuring koopovereenkomst

U kunt uw bouwkundige keuring op twee momenten laten uitvoeren: voorafgaand aan het tekenen van het koopcontract, óf daarna als onderdeel van de ontbindende voorwaarden. Het is handig om uw aankoopkeuring al voor aankoop van uw woning te laten uitvoeren, omdat een bouwkundige keuring uw onderhandelingspositie versterkt.

Laat uw bouwkundige keuring in Gelderland uitvoeren!

Bouwinspecteurs.nl kan al vanaf €395,- incl BTW een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. Vraag direct uw keuring aan of neem contact met ons op voor meer informatie.