Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Apeldoorn

Steeds meer mensen ontdekken dat het in Apeldoorn prima wonen is. Vlakbij de Veluwe, maar ook prima bereikbaar vanuit de almaar drukker wordende Randstad. Wonen in Apeldoorn is dus ideaal! Maar voordat u een woning of bedrijfspand in Apeldoorn koopt, is het wel verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Dan weet u zeker dat u straks niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Bouwkundige aankoopkeuring of verkoopkeuring

Ook als u een pand te koop hebt in Apeldoorn kan het goed zijn om een bouwkundige verkoopkeuring te laten uitvoeren. U kunt dan een reële vraagprijs vaststellen en uw kopers verzekeren dat ze een goede aankoop doen. Als koper is een bouwkundige aankoopkeuring ook aan te raden. Dat geeft u munitie tijdens het onderhandelen over de prijs van een woning. In sommige gevallen eist een hypotheekverstrekker trouwens ook een bouwkundig rapport. Bijvoorbeeld wanneer uit het taxatierapport blijkt dat er veel achterstallig onderhoud is (meer dan 10% van de taxatiewaarde).

Bouwinspecteur Apeldoorn

Snel een betrouwbare bouwinspecteur vinden in Apeldoorn? Kies dan voor Bouwinspecteurs.nl. Wij zijn een landelijk opererende organisatie met een netwerk van experts, ook in Apeldoorn. Onze bouwinspecteurs in Apeldoorn kennen de stad en de omliggende dorpen op hun duimpje en weten precies waarop ze moeten letten bij het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Bijvoorbeeld als het gaat om fundering en grondwaterstanden in bepaalde wijken van de stad.

Bouwkundig rapport Apeldoorn

Na de grondige inspectie maakt uw bouwinspecteur het bouwkundig rapport op. Dat heeft u in bijna alle gevallen al na één werkdag in huis en bevat niet alleen de foto’s die tijdens de inspectie gemaakt zijn, maar ook een overzicht van eventuele gebreken aan de woning plus een overzicht van de te maken kosten om deze gebreken te laten herstellen.

Laat uw bouwkundige keuring in Apeldoorn uitvoeren

Een bouwkundige keuring is er bij Bouwinspecteurs.nl al vanaf €395,- incl. btw. Wilt u weten hoe wij te werk gaan of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook rechtstreeks uw bouwkundige keuring aanvragen van de woning of het bedrijfspand dat u op het oog heeft in Apeldoorn.