Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Deventer

Deventer heeft een prachtige historische binnenstad, veel werkgelegenheid en prettige wijken waarin het prettig wonen is. Niet zo gek dus dat ook in Deventer de woningen nog altijd snel verkocht zijn. Maar het is wel verstandig om, bij aankoop van een woning of bedrijfspand in Deventer, te zorgen dat u een bouwkundig rapport laat opmaken. Een bouwkundige keuring kan u namelijk geld en gedoe besparen.

Bouwkundige keuring laten uitvoeren

U kunt een bouwkundige keuring laten uitvoeren voor aankoop van een woning, of na het ondertekenen van de koopovereenkomst – althans: als u de keuring laat opnemen als ontbindende voorwaarde. In sommige gevallen is het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring zelfs verplicht. Bijvoorbeeld wanneer het een pand betreft waarvan de taxateur heeft vastgesteld dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde beslaat. In dat geval wordt een bouwkundige keuring vaak vereist door de hypotheekverstrekker.

Bouwkundig rapport Deventer

Bij Bouwinspecteurs.nl heeft u al een bouwkundig rapport vanaf €395,- incl. btw. Bovendien heeft u het rapport al één werkdag na de inspectie in uw bezit. U hoeft er dus niet lang op te wachten. In het rapport treft u foto’s aan van de technische en bouwkundige staat van het pand, maar ook een lijst van eventuele gebreken plus een schatting van de kosten die u zou moeten maken om die gebreken te laten herstellen.

Bouwinspecteurs in Deventer

Heeft u niet eerder een woning of bedrijfspand gekocht en kent u de weg in de vele aanbieders van bouwinspecties niet zo goed? Kies dan voor Bouwinspecteurs.nl. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van door onszelf geselecteerde bouwinspecteurs, die een hoge kwaliteit werk leveren en die bovendien precies weten waar ze in uw woning in Deventer op moeten letten. Ze kennen de stad en alle eigenschappen van elk gebied binnen de stad als hun broekzak.

Laat uw bouwinspectie in Deventer uitvoeren

Een bouwinspectie van het pand dat u op het oog hebt in Deventer is een goede manier om zeker te weten dat u straks niet voor verrassingen komt te staan. Vraag direct uw bouwinspectie aan of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder!