Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Tilburg

Tilburg is niet alleen een fijne stad om in te wonen, het is ook een stad waar volop bedrijvigheid is. Niet zo verwonderlijk dus dat u een woning of bedrijfspand in Tilburg zoekt. Ga daarbij echter niet over één nacht ijs, maar zorg ervoor dat u duidelijkheid heeft over de staat waarin het pand in Tilburg verkeert. Dat doet u door een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Bouwinspecteur Tilburg

Bouwinspecteurs.nl is gevestigd in Brabant en heeft een groot netwerk van bouwinspecteurs, ook in Tilburg. Zij weten precies waar ze in deze stad op moeten letten bij het uitvoeren van een bouwkundige keuring, bijvoorbeeld op het gebied van fundering en grondwaterstanden.

Bouwkundig rapport

Via Bouwinspecteurs.nl kunt u bovendien snel beschikken over een bouwkundig rapport. Al binnen één werkdag nadat uw bouwinspecteur zijn grondige inspectie heeft gedaan, heeft u het rapport in handen. Daarin treft u niet alleen foto’s aan, maar ook een opsomming van eventuele gebreken – plus de kosten die u moet maken om deze te herstellen.

Voordelen bouwkundige keuring

Met deze gegevens achter de hand staat u sterker bij onderhandelingen over de prijs van het pand. Als koper, maar ook als verkoper. Want we kunnen voor u ook een verkoopkeuring uitvoeren waarmee u een reële vraagprijs kunt verantwoorden én potentiële kopers gemak biedt omdat ze zelf geen aankoopkeuring meer hoeven te laten uitvoeren.

Vraag uw bouwkundige keuring in Tilburg aan

Wilt u een pand in Tilburg kopen of verkopen? En wilt u zeker weten dat u geen kat in de zak koopt, of problemen krijgt met de kopers vanwege verborgen gebreken? Dan is een bouwkundige keuring een goed idee. Bouwinspecteurs.nl voorziet u van een bouwinspecteur met kennis van zaken én van de situatie ter plaatse. Een bouwkundige keuring is er al vanaf €395,- incl. btw. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten of vraag uw bouwkundige keuring in Tilburg vandaag nog aan!