Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Letterlijk een sterk staaltje pioniersgeest en visie. Sinds Flevoland is ontstaan, hebben honderdduizenden mensen er hun eigen plekje onder de zon gevonden. Staat u ook op het punt een woning te kopen in Flevoland? Of een bedrijfspand? Dan is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren.

Bouwinspecteur

U wilt bij het inschakelen van een bouwinspecteur geen tijd verspillen. Laat het bouwkundig onderzoek daarom over aan Bouwinspecteurs.nl. Wij hebben een landelijk netwerk van bouwinspecteurs, onder wie een flink aantal in Flevoland, bijvoorbeeld in Almere. Zij kennen Flevoland op hun duimpje en weten precies wat de bouwkundige eigenschappen en bijzonderheden zijn in iedere stad en in elk dorp. Daarom weten ze ook waar ze op moeten letten bij het uitvoeren van een bouwinspectie.

Bouwkundig rapport Flevoland

Hun bevindingen leggen ze, na een grondige bouwinspectie, vast in een bouwkundig rapport, dat u ongeveer één werkdag na de inspectie ontvangt. Hierin treft u niet alleen de foto’s aan die tijdens de inspectie zijn gemaakt, maar ook de bevindingen én een omschrijving van eventuele gebreken aan het pand. Daarbij ontvangt u ook een kostenraming voor het herstellen daarvan. Zo heeft u het hele verhaal compleet en kunt u, gewapend met feiten, de onderhandelingen over de aankoopprijs in. Of verkoopprijs natuurlijk – want ook bij het verkopen van een pand kan een bouwkundig rapport handig zijn bij het bepalen van een reële vraagprijs.

Bouwkundige keuring in Flevoland laten uitvoeren?

Een bouwkundige keuring is er bij Bouwinspecteurs.nl al vanaf €395,- incl. btw. Zeker wanneer u bedenkt wat verborgen gebreken u aan slapeloze nachten en geld kunnen kosten, is dat de investering meer dan waard. Wilt u meer weten over Bouwinspecteurs.nl? Of wilt u uw beoogde nieuwe woning in Flevoland meteen aanmelden voor een inspectie? Neem contact met ons op en we helpen u verder.