Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Eindhoven

Eindhoven staat al jarenlang bekend als de lichtstad. Het is een stad met internationale allure en wonen en werken in Eindhoven is populair. Staat u op het punt om een woning in Eindhoven te kopen? Of wilt u een bedrijfspand aanschaffen? Maar wilt u daarbij zeker weten dat u voorlopig niet voor onaangename verrassingen komt te staan? Dan is het goed om een bouwkundige keuring uit te laten voeren door een expert.

Bouwinspecteur Eindhoven

Wel is het belangrijk dat u een bouwinspecteur selecteert die niet alleen verstand heeft van vastgoed, maar ook van de situatie in Eindhoven. Op het gebied van de grondwaterstand in de verschillende wijken bijvoorbeeld. Het kiezen van de juiste inspecteur kan echter een uitdaging zijn, als u voor het eerst een woning of bedrijfspand koopt. Bouwinspecteurs.nl is dan een goed startpunt. Alle bij ons aangesloten bouwinspecteurs zijn experts binnen hun vakgebied en zijn door ons geselecteerd op kwaliteit.

Bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport door een bouwinspecteur van Bouwisnpecteurs.nl heeft u al één werkdag na de grondige inspectie in bezit. Daarin ziet u niet alleen foto’s van het pand, maar ook een uitgebreid verslag van de bouwkundige en technische staat van het gebouw plus een lijst met eventuele gebreken – en een raming van de kosten voor het opheffen daarvan.

Voordelen bouwkundige keuring

Met een bouwkundig rapport staat u sterker in de onderhandelingen over de prijs van het pand in Eindhoven dat u op het oog hebt. In sommige gevallen stelt de hypotheekverstrekker een bouwkundig rapport overigens ook verplicht, bijvoorbeeld voor sommige NHG-hypotheekaanvragen.

Laat uw bouwkundige keuring in Eindhoven uitvoeren

Bouwinspecteurs.nl kan al vanaf €395,- incl. btw een bouwkundige keuring voor u uitvoeren. Bent u voornemens een pand te kopen in Eindhoven? Vraag dan direct uw keuring aan. Liever eerst meer informatie? Dat is uiteraard ook mogelijk. Bel of mail ons uw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.