Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Groningen

Groningen is de afgelopen jaren veel in het nieuws geweest wanneer het ging om aardbevingsschade. Dit speelt weliswaar niet in de hele provincie, maar zorgt er wel voor dat u wellicht graag zekerheid wilt over de bouwkundige staat van het pand als u overweegt een woning of bedrijfsgebouw aan te schaffen in de provincie Groningen. Bouwinspecteurs.nl is u daarbij graag van dienst.

Bouwinspecteurs Groningen

Bij Bouwinspecteurs.nl is een landelijk opererend netwerk van bouwinspecteurs die ieder in hun eigen, vaste werkomgeving bouwinspecties uitvoeren. Dankzij hun ervaring en expertise kennen zij hun eigen regio en woonplaats op hun duimpje, inclusief alle eigenschappen op het gebied van bijvoorbeeld bodemverzakking en grondwaterpeil. Zeker in Groningen is het belangrijk om op deze kennis te kunnen vertrouwen. Wanneer u kiest voor Bouwinspecteurs.nl kiest u voor zekerheid.

Bouwkundig rapport Groningen

Uw bouwinspecteur gaat bij zijn of haar inspectie uiteraard grondig te werk en legt alles vast op foto. Één werkdag na de inspectie kunt u het bouwkundig rapport in uw mailbox verwachten. Hierin vindt u het beeldmateriaal, plus de bevindingen van de inspecteur. Zijn er eventuele gebreken? Dan staat er in het bouwkundig rapport ook een overzicht van de te verwachten kosten om deze gebreken te herstellen.

Voordelen bouwkundige keuring

Het laten opstellen van een bouwkundig rapport kent veel voordelen. U weet bijvoorbeeld zeker dat u niet te maken zult krijgen met verborgen gebreken en kunt met een gerust hart de grootste aankoop van uw leven doen. Ook kan het ervoor zorgen dat u steviger in uw schoenen staat aan de onderhandelingstafel: u heeft immers de beschikking over alle feiten! Soms is een bouwkundige keuring echter ook verplicht. Bijvoorbeeld wanneer het taxatierapport aantoont dat het achterstallig onderhoud meer dan 10% van de taxatiewaarde bedraagt. In zo’n geval vereisen hypotheekverstrekkers vaak een bouwkundige keuring.

Vraag bouwkundige keuring in Groningen aan

Een bouwkundige keuring in Groningen aanvragen? Dat doet u snel en eenvoudig bij Bouwinspecteurs.nl. Bovendien heeft u al een bouwkundige keuring vanaf €395,- incl. btw. Heeft u voorafgaand aan uw beslissing nog vragen, dan beantwoorden we die uiteraard ook graag. Stel ze gerust via e-mail of telefonisch.