Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Arnhem

Wonen in Arnhem is heerlijk. De wijds opgezette wijken, de karakteristieke trolleybussen, het feit dat het stadse vertier nooit ver weg is van prachtige natuur: het zijn allemaal redenen waarom steeds meer mensen een woning of bedrijfspand in Arnhem willen kopen. Laat echter voor aankoop wel een bouwkundige keuring uitvoeren om er zeker van te zijn dat uw woongenot gegarandeerd is!

Bouwinspecteur Arnhem

Zeker wanneer het uw eerste stappen op de woningmarkt zijn, weet u wellicht niet waar te beginnen bij het zoeken naar een bouwinspecteur. Bouwinspecteurs.nl maakt het u gemakkelijk. Ons landelijke netwerk van gerenommeerde bouwinspecteurs omvat ook experts in Arnhem. Zij kennen de stad én de bouwkundige bijzonderheden van elke wijk in Arnhem als geen ander en weten dus precies waarop ze moeten letten bij hun inspectie van de woning of het bedrijfsvastgoed dat u wilt kopen.

Bouwkundig rapport Arnhem

De inspectie door uw bouwinspecteur resulteert uiteraard in een uitgebreid bouwkundig rapport, dat u één werkdag na de inspectie ontvangt. Daarin treft u een opsomming aan van eventuele gebreken en een raming van de herstelkosten daarvan. Uiteraard wordt dit ondersteund door beeldmateriaal.

Voordelen bouwkundig rapport

Een bouwkundig rapport heeft veel voordelen. U weet immers precies in welke staat het huis verkeert en dat versterkt uw positie aan de onderhandelingstafel. Overigens geldt dat natuurlijk ook voor woningbezitters die hun huis willen verkopen: met een verkoopkeuring stelt u een reële vraagprijs vast, die u tijdens de onderhandelingen met feiten kunt onderbouwen. Een bouwkundige keuring heeft u bij Bouwinspecteurs.nl al vanaf €395,- incl. btw.

Vraag bouwkundige keuring aan in Arnhem

Wilt u graag meer weten over Bouwinspecteurs.nl en onze diensten? Neem gerust contact op, telefonisch of per e-mail. Liever direct uw inspectie inplannen? Dat kan natuurlijk ook!