Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwinspecteurs

Endoscopische inspectie

Wat houdt een Endoscopische inspectie in?

Voor niet toegankelijke plaatsen en ruimtes.

Bijvoorbeeld spouwmuren, koudebruggen en vloer/plafondconstructies, ofwel alle niet-toegankelijke plaatsen en ruimtes kunnen middels een endoscopische onderzoek zichtbaar worden gemaakt. Met een kleine camera worden de ruimtes aandachtig geïnspecteerd.

Met endoscopisch onderzoek kunnen niet toegankelijke plaatsen en ruimtes onderzocht worden:

  • Spouwmuren
  • Leidingschachten
  • Plafonds
  • Kruipruimtes


Met de endoscoop is het mogelijk om met zo min mogelijke overlast deskundig een snel en gedegen onderzoek uit te voeren. Middels een endoscoop worden inspecties uitgevoerd op bijna alle onmogelijke plaatsen. Op beeldscherm en in het rapport zijn later de beelden duidelijk voor u gevisualiseerd.

Tijdens een endoscopisch onderzoek gaat Bouwinspecteurs met een kleine camera de muur in om ruimtes te inspecteren.

Bouwinspecteurs Nederland landkaart

Zoek in uw provincie de Bouwinspecteur die u het meeste aanspreekt. Per Bouwinspecteur ziet u de specialismes, de woonplaats en de beoordelingen. Wilt u meer te weten komen over de Bouwinspecteur? Bekijk dan zijn/haar profiel.

Heeft u een keuze gemaakt? Klik dan in het profiel van de Bouwinspecteur op de knop dat u diegene als Bouwinspecteur wilt. Uiteraard is de aanvraag volledig vrijblijvend.

U ontvangt direct een offerte of er wordt bij vragen contact met u opgenomen om de opdracht door te nemen. Wilt u gebruik maken van het voorstel? Hartstikke goed, gefeliciteerd met het vinden van uw Bouwinspecteur!