Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Bouwkundige keuring Noord-Brabant

Een woning of bedrijfspand kopen doet u niet elke dag. Daarom wilt u graag zeker weten dat het pand dat u op het oog heeft, geen bouwkundige gebreken vertoont. Een goede bouwinspecteur kan u daarbij helpen. Bouwinspecteurs Nederland werkt in het hele land. Het kantoor is gevestigd in Noord-Brabant.

Bouwtechnische keuring Noord-Brabant

De bouwtechnische keuringen die Bouwinspecteurs Nederland uitvoert, worden gedaan door onafhankelijke en gekwalificeerde bouwinspecteurs. De woning of het bedrijfspand in Noord-Brabant dat u voornemens bent te kopen, wordt grondig beoordeeld. U kunt een bouwtechnische keuring door Bouwinspecteurs Nederland al vanaf €395,- incl. BTW, laten uitvoeren.

Bouwkundig rapport

Nadat de bouwinspecteur het pand heeft bezocht, gaat hij of zij aan de slag met het opstellen van een bouwkundig rapport. Dit rapport krijgt u binnen 24 uur. In het bouwkundig rapport treft u een fotoreportage, omschrijving van eventuele gebreken, een kostenraming voor de middellange termijn én een onderhoudsadvies aan. Zo weet u precies hoe het pand in Noord-Brabant eraan toe is.

Bouwinspectie

Een bouwinspectie kan u een hoop ellende besparen bij het aankopen van een woning in Noord-Brabant. Maar niet alleen dat, ook financieel kan het u geld opleveren. Zeker wanneer u de bouwinspectie laat uitvoeren voordat de koopovereenkomst is getekend, geeft het u een goede onderhandelingspositie.

Bouwinspecteurs in Noord-Brabant

Bouwinspecteurs Nederland heeft in heel Nederland inspecteurs beschikbaar die bouwkundige keuringen kunnen uitvoeren. Ook in Noord-Brabant is een groot netwerk van bouwinspecteurs aanwezig met grondige kennis van de betreffende regio.

Vraag uw bouwkundige keuring in Noord-Brabant aan

Wilt u voor uw nieuwe woning of bedrijfspand in Noord-Brabant een bouwkundige keuring aanvragen? Dan is Bouwinspecteurs.nl het perfecte startpunt. Ons uitgebreide netwerk van bouwinspecteurs voert uw aankoopkeuring of verkoopkeuring uit en zorgt ervoor dat de staat van het pand geen geheimen meer voor u kent.