Bouwinspecteurs Nederland beeldmerk

Milou Bloemerts

“Hallo, wat leuk om kennis te maken! Mijn naam is Milou. Ik werk als Energie Prestatie Adviseur en woon samen met mijn gezin in de Alblasserwaard, een weiland- en waterrijk gebied in Midden Nederland.

Hiervoor heb ik gewerkt als adviseur op het gebied van sociale verzekeringen, verzuim en alle daaraan gerelateerde subsidies. Mijn passie voor verduurzamen, energiebesparing en alles wat daarmee te maken heeft is aangewakkerd door de renovatie en verduurzaming van ons eigen huis, nu een paar jaar geleden. Zo mooi om te zien welke invloed deze maatregelen hadden op onze energierekening en wooncomfort! Dat smaakte naar meer, daarom heb ik me aangemeld als vrijwillig energiecoach in de gemeente waar ik woon. Ik vind het erg leuk dat ik nu van mijn interesse voor bouwkunde en installatietechniek en mijn passie voor verduurzaming mijn werk kan maken. 

Als Energie Prestatie Adviseur kom ik bij u langs om de gegevens van uw woning op te nemen om een energielabel op te kunnen maken. Dit label heeft u nodig als u bijvoorbeeld uw woning wilt verkopen. Nauwkeurig werken en afspraken nakomen zijn eigenschappen die bij mij passen.”

Specialismen

Aanvraagformulier

Bouwinspecteurs Nederland Milou

👋 Leuk dat u voor mij kiest! Ik kijk ernaar uit om uw opdracht uit te voeren.

Milou Bloemerts